Piliscsabai kereső

Egyéni keresés

2010. október 19., kedd

Alakuló testületi ülés

Hoppá, erről egy kicsit lemaradtam, de nélkülem is megalakultak. Tehát összeállt a csapat itt Piliscsabán is. Olyan amilyen, de a miénk – tietek … Piliscsabáé. Félreértés ne legyen belőle, egyikükkel sincs bajom külön-külön, de együtt…. Csak vicceltem! Most ezé a testületé a feladat, hogy bizonyítson, Piliscsaba pénzügyi helyzete nyilvánvalóan siralmas, ezt eddig is mindenki tudta. A kérdés az, hogy az új testület mihez kezd a problémával. A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsolják a fényt az alagút végén...vagy nem, nemtudom. Mindenesetre lesz dolguk bőven, és ha így áll a dolog, akkor egy kis segítséget szeretnék nyújtani nekik, és a hivatal valamennyi dolgozójának a megfeszített munkához.

Új munkafegyelmi intézkedések.

H A T Á R I D Ő S!!!!

Kérem a dolgozók aláírásukkal igazolják az új szabályozás elolvasásának tényét és azt, hogy megértették.

Határidő 2010.10.22. 16 óra.

RUHÁZAT
Javasoljuk, hogy a fizetésének megfelelően öltözködjön! Ha drága ruhát és táskát hord, akkor túl jó a sora, ezért nem kell felemelni a fizetését. Ha rosszul öltözött, akkor meg kell tanulnia a pénzzel jobban bánni, amíg ennek jelét nem látni nem kaphat fizetés-emelést. Ha megfelelően öltözködik, akkor jól be tudja osztani a pénzét, tehát szintén nincs szüksége nagyobb fizetésre.

BETEGSÉG
Orvosi igazolásokat többé nem fogadunk el! Ha el tud menni az orvoshoz, akkor a munkába is el tud jönni!

KLINIKAI BEAVATKOZÁSOK/OPERÁCIÓK
Az operációkat azonnali hatállyal megtiltjuk. Amíg nekünk dolgozik, szüksége van a szerveire! Nincsen joga ahhoz, hogy bármely szervét eltávolíttassa. Teljes „felszereléssel“ vettük föl, minden klinikai beavatkozás felmondást vonhat maga után!

TÁVOLLÉT SZEMÉLYES OKOKBÓL (fizetetlen szabadság)
Minden munkatársnak 104 napja van egy évben, amikor személyes okokból távol tartózkodhat a munkahelyétől.
Ezeket a napokat szombatnak és vasárnapnak hívják.

FIZETETT SZABADSÁG
Minden munkatárs egyszerre megy szabadságra. A szabad napok: december 25, január 1 és május elseje.

SAJÁT HALÁLESET
Ez elfogadható oka lehet a távolmaradásának. Azonban, ezt is köteles 2 héttel előre jelezni, hogy az utódját időben betaníthassuk!

WC HASZNÁLAT
Meg kellett állapítanunk, hogy a dolgozók túl sok időt vesztegetnek a WC-n. A továbbiakban a WC használat abc sorrendben történik. Az a-betűvel kezdődő munkatársak 8.00-8.20-ig, b betűvel kezdődőek 8.20-8.40- ig (stb.) mehetnek a WC-re. Ha ebben az időben nem tudnak WC-ni, akkor várniuk kell másnapig. Sürgős esetben cserélhetnek egy kollégával, de erre az engedélyt írásban, a főnöktől kell kérni. Ezenkívül bevezettük az úgynevezett háromperces szabályt. A 3 perc leteltével egy figyelmeztető hangot hall majd, a WC papír eltűnik a kiadóban, kinyílik az ajtó és egy fénykép készül Önről. Ha a 3 percet többször túllépi, akkor a fényképek felkerülnek a szégyentáblára.

EBÉDSZÜNET
Vékony munkatársak 30 perc ebédszünetet kapnak, hogy kiadósan étkezhessenek. Normál súlyú munkatársak 15 percet kapnak, hogy bedobhassanak egy falatot. Kövér embereknek 5 perc jár, hogy a fogyókúrás italukat vagy tablettájukat lenyelhessék.

Előre is fogadja hálás köszönetünket a szabályok betartásáért!
Mi mindenben a rendelkezésére állunk. Ha kérdés, kommentár, panasz, javítási ajánlat vagy egyéb merülne fel, kérem azokat valahova máshova, csak ne hozzánk küldeni.

Kellemes munkát kíván:
A FALU

Piliscsaba 2010.10.19.
(Remélem senki nem sértődik meg :))

Akit bővebben érdekel a testület és annak az összetétele, az keresse fel Piliscsaba hivatalos honlapját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése