Piliscsabai kereső

Egyéni keresés

2009. június 6., szombat

Rendkívüli testületi ülés 2009. junius 8

Piliscsaba Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. június 8-án (hétfőn) 19 órára rendkívüli testületi ülést hívott össze. Napirend: Óvoda-projekt Piliscsaba.


Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredménye ( ha lesz ) a testületi ülésnek.

Félek attól, hogy elmérgesedik a helyzet, mégjobban meg lesznek osztva a lakosok, és csak és kizárólag arra fognak koncentrálni az emberek – a testületben és azon kívül - , hogy a másiknak minden áron keresztbe tegyenek.

Az tény, hogy nem a legszerencsésebben működnek a dolgok ebben a faluban. A lakosság tájékoztatása enyhén szólva sem megfelelő.

2009. június 4., csütörtök

Óvoda-projekt

Óvoda-projekt


Már megint baj van Piliscsabán.

Miért van az , hogy Piliscsaba legtöbbször valami negatív hírrel kerül be a hazai sajtóba?
Most éppen azzal, hogy van egy megnyert pályázatunk de mégsem élünk a lehetőséggel.

Lehetne építeni egy korszerű óvodát ahol minden gyermek elférne és szép új környezetben játszhatna és játszva tanulhatna.
A leendő óvoda helye szerintem nem a legjobb választás de ha már így alakultak a dolgok akkor talán meg kéne lépni ezt az építkezést. Már most nagyon kevés a hely a piliscsabai óvodákban és ez csak rosszabb lesz ahogy az évek telnek, arról nem is beszélve hogy nem a legjobb az állapotuk.

Kell Piliscsabának ez az óvoda és kész.

Mi lesz azokkal a gyerekekkel akiket helyhiány miatt nem vesznek fel, hova teszi őket a szülő? Viszi magával a munkahelyére? Elképesztő ami ebben a faluban folyik, ahelyett, hogy egyre élhetőbbé válna, egyre mélyebbre süllyed.
Én az hiszem mégegyszer át kéne gondolni ezt az óvoda-projektet. És talán ideje lenne egy falugyűlést is összehívni. ( ha még nem késő )